36.2 C
București
marți, 2 iulie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleUSV Iași în clasamentul universitar Round University Ranking  2024 

USV Iași în clasamentul universitar Round University Ranking  2024 

Round University Ranking este un clasament al universităților de top din lume.

Round University Ranking (RUR) evaluează performanța celor mai importante universități din lume pe 6 domenii largi: Științe umaniste, Științe ale vieții, Științe medicale, Științe ale naturii, Științe tehnice, Științe sociale. 

Toate universitățile sunt evaluate cu acești 20 de indicatori din 4 domenii cheie ale activităților universitare. 

‹ adv ›

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, (USV Iași) este în clasamentul mondial universitar „Round University Ranking”, cu două domenii de studii: „științele vieții” și „științe medicale”, pentru care a fost analizată, alături de primele 1200 universități de top, din lume. 

Realizările sunt cuantificate prin diverși indicatori din cercetare și din educație, sau în ceea ce privește diversitatea internațională a programelor de studii precum și sustenabilitatea financiară a instituției pentru domeniile specifice.

Includerea Universității de Științele Vieții în acest ranking internațional (pozițiile 869 respectiv 711),  arată că realizările noastre sunt remarcate, într-un trend ascendent și că ele arată  interesul permanent al membrilor comunității academice din universitate față de excelența în educație și în cercetare.

Între universitățile din România, USV Iași ocupă poziția a 13-a,  pentru cei 4 indicatori: locul 15 la cercetare, locul 14 pentru diversitatea internațională, locul 12 la educație, locul 7 în ceea ce privește indicatorul de sustenabilitate financiară. 

Acest clasament indică poziția Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași  în liga universităților de top din întreaga lume și a unui loc onorant între primele universități din România. 

Aceste evaluări pot fi accesate în detaliu aici.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Peste 1100 de locuri pentru admiterea pentru studii de licenţă la USV Iași 

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”...
‹ adv ›

George Ionel Tănasă, tânăr fermier: Nu este ușor să faci agricultură, dar am reușit de fiecare dată să găsim soluții

George Ionel Tănasă, un tânăr de doar 21 de ani s-a implicat în agricultură pentru că părinții săi sunt...

USV Iași organizează Ziua Biodiversității Grâului, la Ezăreni

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) și Alianța Industriei Semințelor din România organizează...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole