21.8 C
București
miercuri, 19 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAPIA: Fermierii sunt așteptați până pe 7 iunie 2024 să depună Cererea...

APIA: Fermierii sunt așteptați până pe 7 iunie 2024 să depună Cererea de plată

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), informează că termenul limită de depunere a Cererilor de Plată, în cadrul Campaniei 2024, este data de 07 iunie inclusiv.

Asigurăm fermierii de tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea intervențiilor aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic, precum și a schemelor de sprijin compensatoriu de mediu și climă în Campania 2024.

Cererile de plată se depun electronic, prin accesarea aplicației IPA-Online

Fermierii se vor prezenta la sediile APIA pentru semnarea cererilor, iar cei care vor utiliza semnătura electronică, vor anunța în prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) funcționarul responsabil.

Este foarte important ca fermierii să verifice cu deosebită atenție informațiile înscrise în documentația depusă, înainte de închiderea Cererii de plată pentru Campania 2024.

Reamintim fermierilor care solicită plăți directe sau plăți anuale prin intervenții sub formă de plăți directe și intervenții pentru dezvoltare rurală, finanțate din fonduri europene că trebuie să respecte normele privind condiționalitatea pe întreaga exploatație agricolă (inclusiv pe cele neeligibile şi pe cele care nu mai sunt folosite în scopul producţiei) și pe tot parcursul anului.

Vezi aici ultimele știri APIA.

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

APIA primește Cereri de finanțare pentru schema de ajutor de stat „Silvo-mediu și climă”

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că începând de astăzi, 17 iunie 2024, se...

APIA informează încheierea Campaniei de primire a Cererilor de plată aferente anului 2024

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că la data de 12 iunie...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole