marți, 24 mai, 2022
20.2 C
București

-

HomepageȘtiriComitet Consultativ pentru Politici Agroalimentare în cadrul MADR

Comitet Consultativ pentru Politici Agroalimentare în cadrul MADR

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, a demarat constituirea unui amplu Comitet consultativ cu reprezentanţii tuturor sectoarelor din agricultură şi industrie alimentară pentru elaborarea de politici publice pe baza dialogului cu toţi cei interesaţi, conform unui comunicat al instituţiei.

„În calitate de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, îmi doresc instituirea unui mecanism de dialog constructiv cu reprezentanţii mediului asociativ din principalele sectoare ale agriculturii, industriei alimentare şi dezvoltării rurale. Principalul scop al acestui mecanism este reprezentat de dorinţa mea de a elabora politici publice coerente în sectorul agroalimentar la care să contribuie activ, pe baza expertizei lor, reprezentanţii beneficiarilor acestora, anterior adoptării lor”, a declarat ministrul Adrian Chesnoiu.

MADR menţionează că, prin intermediul Comitetului Consultativ pentru Politici Agroalimentare, organizaţiile reprezentative din agricultură vor avea o relaţie directă cu ministrul, în vederea asigurării predictibilităţii noilor politici sectoriale în domeniile reglementate.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Redactor @ Agrobiznes

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

De ce se îngălbenesc și se usucă castraveții abia formați – vezi 7 motive

Fără de fructe sănătoase de la bun început, nu...

Îngrășămintele cu azot: de ce sunt necesare și cum le folosim corect

Azotul, împreună cu fosforul și potasiul, sunt unii dintre cei mai importanți macronutrienți pentru creșterea și dezvoltarea plantelor. Îngrășămintele...

Cezar Gheorghe: Se așteaptă o criză a grâului la nivel mondial

Recolta de grâu la nivel mondial în anul 2022 s-ar putea să fie cu mult mai redusă decât prognozele...

Sprijin pentru fermierii din UE de până la 100.000 euro

Comisia Europeană a propus vineri o măsură excepțională finanțată de Fondul european agricol pentru dezvoltare rurală (FEADR) pentru a...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate