0.9 C
București
sâmbătă, 9 decembrie, 2023

-

HomepageAdvAgro-Est Muntenia a câștigat Premiul pentru Export Innovation la GoGlobal Awards, în...

Agro-Est Muntenia a câștigat Premiul pentru Export Innovation la GoGlobal Awards, în SUA

Agro-Est Muntenia a fost recunoscută pe arena internațională, demonstrând excelența în inovație prin câștigarea prestigiosului Innovation Award la GoGlobal Awards 2023.

Evenimentul, organizat în Rhode Island, SUA, de către Departamentul de Comerț și Consiliul Internațional pentru Comerț, a reunit peste 4.000 de participanți din întreaga lume, inclusiv autorități, camere de comerț, investitori și fonduri de investiții.

Premiile Go Global sunt un eveniment internațional proeminent, evaluat de oficiali guvernamentali din peste 28 de țări, alături de lideri influenți și de investitori dintr-un spectru larg de industrii. Premiile atrag companii din întreaga lume, sărbătorind realizările lor și promovând conexiunile de afaceri globale. 

Agro-Est Muntenia și-a prezentat proiectele și realizările semnificative din domeniul cercetării agricole. Compania a subliniat dezvoltarea celui mai modern centru de cercetare agricolă din Europa Centrală și de Est sub egida Agro-Est Muntenia, planificat a fi finalizat până la sfârșitul anului.

„Serviciile pe care urmează să le oferim, începând cu anul 2024, le vor oferi fermierilor români șansa de a afla în timp real problemele nutriționale din cultură, de a interveni rapid pentru a corecta și de a se adapta condițiilor de cultură”.

FOTO FacebookMihai Razvan Moraru

„Ne dedicăm proiectelor și produselor în care credem cu tărie – inițiative ce au potențialul de a aduce valoare adăugată considerabilă în următorii ani. Ambiția noastră este de a răspândi aceste inovații dincolo de granițele României, pentru a atinge piețe internaționale”, a declarat Mihai Răzvan Moraru, directorul general Agro-Est Muntenia.

Agro-Est Muntenia are ca obiectiv strategic stabilirea de parteneriate de cercetare cu diverse entități și companii din Statele Unite ale Americii. Colaborările vizate sunt orientate către dezvoltarea de produse avansate care să contribuie la îmbunătățirea nutriției în agricultură și la optimizarea adaptării culturilor agricole în fața schimbărilor climatice, acestea din urmă reprezentând provocări semnificative la nivel global.

Agro-Est Muntenia colaborează cu peste 1.000 de fermieri și distribuitori parteneri, acoperind în special regiunile de sud-vest, sud-est și sud ale României, având, totodată, și o acoperire națională.

Specializată într-o gamă completă de produse agricole – de la semințe și îngrășăminte la soluții fitosanitare și biostimulatoare – compania se distinge prin furnizarea de consultanță tehnică avansată și servicii adiționale precum analize de sol și monitorizare a culturilor.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Agrinnovator a lansat primul Ghid pentru digitalizarea agriculturii, prima inițiativă de acest gen din Sud-Estul Europei

Joi, 7 decembrie, a avut loc la București lansarea primului Ghid pentru Digitalizarea Agriculturii din România și prima inițiativă...

Inovația strategică susține agricultura rezilientă și producția alimentară

Noile tehnici genomice (NGTs) pot sprijini crearea unor sisteme agricole europene mai durabile și reziliente, conform declarației Teresei Babuscio,...

Tarfin şi Symbiotics Investments încheie un parteneriat pentru finanţarea fermierilor mici şi mijlocii

Tarfin, agri-fintech-ul regional specializat în furnizarea de soluţii avansate de finanţare pentru sectorul agricol, încheie un parteneriat cu Symbiotics...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole