14.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriANIF plăteşte peste 6,5 mln lei pentru lucrări de irigaţie în Ialomiţa,...

ANIF plăteşte peste 6,5 mln lei pentru lucrări de irigaţie în Ialomiţa, Mehedinţi şi Ilfov

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) intenţionează să plătească 6,57 milioane lei, fără TVA, pentru lucrări de irigaţii în Ialomiţa, Mehedinţi şi Ilfov, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform anunţului, obiectul contractului constă în lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajările de îmbunătăţiri funciare din cadrul filialelor teritoriale ale ANIF.

Contractul este împărţit în trei de loturi şi va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 decembrie 2023, ora 15:00.

Primul lot se referă la lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajarea de irigaţii Terasa Ialomiţa Călmăţui din cadrul FTIF Ialomiţa (5,194 milioane lei), iar al doilea lot prevede lucrări de întreţinere şi reparţii în amenajarea de desecare Crivina Vânju Mare din cadrul FTIF Mehedinţi (1,086 milioane lei)

Conform anunţului, al treilea lot face referire la lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajarea de desecare Afumaţi Ştefăneşti de Sus din cadrul FTIF Ilfov (291.187 lei). 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Importurile de zahăr din Ucraina în UE au explodat în 2022-2023. România – printre principalii importatori

Importurile de zahăr ucrainean în Uniunea Europeană (UE) au...
‹ adv ›

Sănătatea păsărilor crescute în sistem ecologic

Pentru o bună funcționare a oricărei ferme zootehnice în sistem ecologic, rolul cel mai important în productivitate și eficiență...

Furnizori de legume şi fructe, amendaţi cu 140.000 de lei, pentru deficienţe de informare privind originea sau denumirea acestora

Furnizori de legume, fructe şi sucuri naturale ai lanţului de retail Mega Image au fost sancţionaţi de comisarii pentru...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole