1.4 C
București
luni, 11 decembrie, 2023

-

HomepageAdvKWS România are un nou Country Manager BU Corn și Administrator

KWS România are un nou Country Manager BU Corn și Administrator

După o perioadă de peste 20 de ani în care a condus cu succes compania KWS Semințe, Doriana Nițu a hotărât să se retragă din activitate.

„KWS a crescut frumos sub ochii mei, de când am „plantat prima sămânță” până astăzi, când cu multă satisfacție și împlinire mi se umple sufletul de bucurie când mă uit unde se situează în liga întâi pe piața semințelor din România, cu investiții remarcabile, cu o echipă de neegalat și parteneriate solide bazate pe încredere și respect, dar, nu în ultimul rând, cu valori care fac acest brand unic. Sunt onorată că am avut privilegiul să vă cunosc și să lucrăm împreună direct sau indirect! Cu siguranță ne vom întâlni pe viitor și în alte circumstanțe!”, a menționat Doriana Nitu.

Astfel, începând cu data de 18 septembrie 2023, Sevastian Victor Proca, este noul Country Manager BU Corn și Administrator al companiei KWS Semințe din România.

Ca și educație, Sevastian Victor Proca este inginer agronom, deținând diploma de master și doctorat din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara.

Având o experiență remarcabilă și îndelungată în sectorul agricol, cu precădere în industria semințelor, Sevastian Victor Proca, se alătură echipei locale KWS cu mult entuziasm și dorință de reușită.

  • Citește despre ->
  • KWS
KWS
KWShttps://www.kws.com/ro
Grupul KWS este o companie de renume, specializată în genetică și producție de semințe pentru: porumb, rapiță, floarea soarelui, sfeclă de zahăr, cereale și alte culturi.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Agrinnovator a lansat primul Ghid pentru digitalizarea agriculturii, prima inițiativă de acest gen din Sud-Estul Europei

Joi, 7 decembrie, a avut loc la București lansarea primului Ghid pentru Digitalizarea Agriculturii din România și prima inițiativă...

Inovația strategică susține agricultura rezilientă și producția alimentară

Noile tehnici genomice (NGTs) pot sprijini crearea unor sisteme agricole europene mai durabile și reziliente, conform declarației Teresei Babuscio,...

Tarfin şi Symbiotics Investments încheie un parteneriat pentru finanţarea fermierilor mici şi mijlocii

Tarfin, agri-fintech-ul regional specializat în furnizarea de soluţii avansate de finanţare pentru sectorul agricol, încheie un parteneriat cu Symbiotics...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole