1.2 C
București
luni, 11 decembrie, 2023

-

HomepageAdvStart vânzări bilete pentru Agri Trade Summit 2024: Preț preferențial pentru fermierii...

Start vânzări bilete pentru Agri Trade Summit 2024: Preț preferențial pentru fermierii români

Biletele pentru Agri Trade Summit 2024, evenimentul de referință pe piața de agribusiness locală și internațională, au fost puse în vânzare. Evenimentul va avea loc pe 22 februarie 2024 la Hala Laminor din București. Agrobiznes este partener media.

Agri Trade Summit 2024 va reuni cei mai importanți jucători de pe piața cerealelor din România și din întreaga lume. Evenimentul va include sesiuni de paneluri și prezentări, zone de expoziție și de networking, precum și workshop-uri organizate în premieră în 2024.

Prețul unui bilet la Agri Trade Summit 2024 este 150 Euro + TVA, iar fermierii români beneficiază de un preț special de 150 RON + TVA, dacă achiziționează biletele prin intermediul Asociațiilor de Fermieri partenere sau ca urmare a validării statutului, prin trimiterea unui mesaj pe adresa [email protected].

Biletele pot fi deja achiziționate de pe site-ul evenimentului, din secțiunea Bilete sau direct de pe site-ul iaBilet.ro, partenerul de ticketing al Agri Trade Summit 2024.

Agri Trade Summit s-a impus ca un eveniment de referință pe piața de agribusiness locală și internațională. Prima sa ediție a reunit la București, la începutul anului 2023, aproximativ 600 de specialiști din 14 țări. Evenimentul din 22 februarie 2024 va reafirma rolul strategic al României în agribusiness-ul internațional și va readuce la aceeași masă cei mai importanți jucători de pe piața dinamică a cerealelor: fermieri, traderi, procesatori și distribuitori de top.

LAPAR, Pro Agro și UNCSV, unele dintre cele mai importante asociații de fermieri din România, susțin Agri Trade Summit în calitate de organizații partenere.

Biletele de participare la Agri Trade Summit se pot achiziționa prin intermediul site-ului dedicat www.agritradesummit.ro, care include și un formular de contact pentru companiile care doresc mai multe informații despre eveniment sau să i se alăture în calitate de expozanți sau parteneri.

Notă: Celei de-a doua ediții Agri Trade Summit i s-au alăturat, în calitate de parteneri, nume relevante din domeniu precum Corteva Agriscience™ (Gold), Agrinvest și Agrinvest Credit (Silver), Ameropa Grains (Silver), Boromir (Silver), Comvex (Silver), East Grain (Silver), UBM Agri Trade (Silver), precum și trei din „companiile ABCD”, liderii tradingului de cereale la nivel mondial: ADM (Silver), Bunge (Silver) și Cargill (Silver).

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Agrinnovator a lansat primul Ghid pentru digitalizarea agriculturii, prima inițiativă de acest gen din Sud-Estul Europei

Joi, 7 decembrie, a avut loc la București lansarea primului Ghid pentru Digitalizarea Agriculturii din România și prima inițiativă...

Inovația strategică susține agricultura rezilientă și producția alimentară

Noile tehnici genomice (NGTs) pot sprijini crearea unor sisteme agricole europene mai durabile și reziliente, conform declarației Teresei Babuscio,...

Tarfin şi Symbiotics Investments încheie un parteneriat pentru finanţarea fermierilor mici şi mijlocii

Tarfin, agri-fintech-ul regional specializat în furnizarea de soluţii avansate de finanţare pentru sectorul agricol, încheie un parteneriat cu Symbiotics...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole