1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriAPIA participă la Târgului Internațional INDAGRA - ediția 2023

APIA participă la Târgului Internațional INDAGRA – ediția 2023

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, în data de 26 octombrie 2023, în cadrul conferinței organizate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală (RNDR), Directorul General al APIA, Cornel Constantin Turcescu va susține prezentarea cu titlul: APIA, partener pentru o agricultură „verde”.

Evenimentul se va desfăşura în intervalul orar 10:00 – 12:30, în sala Titulescu din pavilionul B3, în cadrul Târgul internațional INDAGRA.

Târgul Internațional de Produse și Echipamente în Domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii și Zootehniei este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, în perioada 25 – 29 octombrie 2023.

Cel mai important eveniment agricol din România promovează tehnologiile viitorului în sectorul agricol și este dedicat atât companiilor de profil din România, cât și celor din străinătate. 

În cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilion B1, stand 3, reprezentanții Agenţiei vor prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la intervențiile/schemele/măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi de la bugetul naţional, realizate în conformitate cu Planul național strategic PNS 2023-2027.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Statele OPEC fac presiuni împotriva unui acord care să vizeze eliminarea combustibililor fosili la COP28

Statele membre ale Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC)...
‹ adv ›

Dăunători ce iernează în pomi – când se fac tratamentele iarna

Înainte de sezonul rece, o serie de dăunători importanți își găsesc loc de iernare inclusiv pe pomii pe care...

Recolta de cereale a Ucrainei în 2023 este estimată la 59,7 milioane de tone

Ministerul ucrainean al Agriculturii a îmbunătăţit vineri prognozele referitoare la recolta de cereale din 2023, până la 59,7 milioane...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole