1.2 C
București
luni, 11 decembrie, 2023

-

HomepageAdvSyngenta Seedcare deschide primul centru de servicii pentru produse biologice din UE

Syngenta Seedcare deschide primul centru de servicii pentru produse biologice din UE

Syngenta Seedcare își întărește accentul pe produsele biologice și își extinde poziția de lider în tratarea semințelor prin deschiderea primului său centru de servicii pentru produse biologice la Seedcare Institute din Maintal, Germania.

Dotat cu tehnologii de ultimă generație, centrul răspunde cererii tot mai mari a fermierilor din întreaga UE pentru soluții biologice de tratare a semințelor, oferind clienților săi cele mai bune servicii și asistență în aplicare.

Syngenta Seedcare operează în prezent 18 Institute Seedcare cu peste 120 de experți la nivel global. În viitor, este planificată adăugarea de centre de servicii biologice suplimentare la mai multe din acestea.

Soluțiile biologice de tratare a semințelor asigură o stabilire sănătoasă a culturilor, protejând plantele de dăunători și îmbunătățind capacitatea lor de a accesa nutrienții disponibili – chiar de la începutul vieții.

Sunt necesare doar cantități mici pentru a trata sămânța, ceea ce ajută la creșterea sănătății solului și la protejarea biodiversității și a mediului. Cu toate acestea, încorporarea organismelor vii poate prezenta noi provocări pentru dezvoltarea de soluții biologice de tratare a semințelor, care vor trebui să ia în considerare factori precum compatibilitatea biologică și supraviețuirea pe sămânță.

„Liderul nostru în inovația biologică și tratarea semințelor se bazează pe capacitatea noastră de a ne îmbunătăți și adapta constant ofertele de servicii. Acest nou centru de servicii pentru produse biologice permite utilizarea cu succes a produselor biologice ca soluții aplicate pe semințe prin cunoștințe și resurse practice comune. În calitate de colaborator de preferință al industriei, așteptăm cu nerăbdare să lansăm noi soluții împreună cu partenerii noștri”, a declarat Jonathan Brown, Global Head Seedcare.

Syngenta Seedcare oferă un portofoliu larg de soluții biologice de tratare a semințelor, cuprinzând gama de biostimulatori EPIVIO™ pentru stabilirea sănătoasă a culturilor; ATUVA™ pentru a promova eficiența utilizării nutrienților pentru culturile de soia și leguminoase și biofertilizatorii NUELLO™ care valorifică fixarea azotului și promovează sănătatea solului.

Centrul de servicii biologice din Maintal oferă expertiză specializată pentru a sprijini aplicarea de noi tratamente biologice pentru semințe. Acestea includ competențe extinse în microbiologie – de la înțelegerea viabilității pe sămânță și în amestec cu alte ingrediente active, capacitatea de a dezvolta teste pentru toate produsele microbiene, până la expertiza în manipularea produselor biologice sensibile pe tot parcursul procesului.

Acesta va oferi, de asemenea, servicii cu valoare adăugată, inclusiv consultanță privind calitatea apei și compatibilitate, măsurarea supraviețuirii microorganismelor pe sămânță, ghiduri prind depozitarea, manipularea și curățarea și instruire specializată privind gestionarea adecvată a produselor biologice.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Agrinnovator a lansat primul Ghid pentru digitalizarea agriculturii, prima inițiativă de acest gen din Sud-Estul Europei

Joi, 7 decembrie, a avut loc la București lansarea primului Ghid pentru Digitalizarea Agriculturii din România și prima inițiativă...

Inovația strategică susține agricultura rezilientă și producția alimentară

Noile tehnici genomice (NGTs) pot sprijini crearea unor sisteme agricole europene mai durabile și reziliente, conform declarației Teresei Babuscio,...

Tarfin şi Symbiotics Investments încheie un parteneriat pentru finanţarea fermierilor mici şi mijlocii

Tarfin, agri-fintech-ul regional specializat în furnizarea de soluţii avansate de finanţare pentru sectorul agricol, încheie un parteneriat cu Symbiotics...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole