1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriAgroMeteo: Atenţionare meteorologică de întensificări ale vântului în cea mai mare parte...

AgroMeteo: Atenţionare meteorologică de întensificări ale vântului în cea mai mare parte a ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă până la ora 23:00 în toată ţara, mai puţin în zona de nord a ţării.

Potrivit meteorologilor, în data de 8 octombrie, de la ora 10:00 şi până la ora 23:00, vor fi perioade în care vântul va avea intensificări în est şi sud, apoi şi în centru şi vest, cu viteze de 55…65 km/h şi local peste 70 …80 km/h îndeosebi în sud-estul ţării. La munte vor fi rafale de 80…90 km/h, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, la altitudini de peste 1.700 m, în general de 100…110 km/h.

Singurele judeţe care nu se vor afla sub Codul galben sunt Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Botoşani. Judeţele Suceava, Harghita şi Mureş sunt doar parţial vizate de atenţionarea meteorologică.

ANM precizează că vremea se va răci semnificativ, duminică în jumătatea nordică a ţării, iar luni şi în rest. În noaptea de duminică spre luni temperaturile vor fi uşor negative în nordul şi centrul teritoriului şi se va produce brumă. 

Vezi prognoza meteo în câmp pe Agmeteo.ro.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AgroMeteo: Cod galben de lapoviţă şi polei în zone din patru judeţe, în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o...
‹ adv ›

AgroMeteo: Ninsori și polei în aproape toată țara, începând de miercuri după-amiaza

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitaţii pentru toată ţara, care va intra în vigoare...

AgroMeteo: Regim termic cu alternanţe de temperatură de la o zi la alta, în perioada 4-17 decembrie

Regimul termic va alterna în decursul următoarelor două săptămâni (4 - 17 decembrie), la început cu temperaturi apropiate de...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole