1.2 C
București
luni, 11 decembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriBotoşani: Un incendiu a distrus 20 de tone de furaje şi un...

Botoşani: Un incendiu a distrus 20 de tone de furaje şi un adăpost de animale

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri seară, într-o gospodărie din localitatea Băiceni – comuna Curteşti, unde un adăpost de animale şi un depozit de furaje au fost cuprinse de flăcări, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit, au transmis, joi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

„Pompierii au constatat că ardeau generalizat adăpostul de animale şi aproximativ 20 de tone de furaje şi că exista pericolul de propagare a flăcărilor la casă şi alte construcţii din gospodărie”, au precizat oficialii ISU.

Pentru stingerea incendiului, pompierii militari, dar şi voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Curteşti au intervenit aproape patru ore.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Incendiu la o fermă din Brăila, aproximativ 190 de animale au ars

Aproximativ 190 de animale au ars într-un incendiu izbucnit,...
‹ adv ›

Aproape 3.000 de oi dintr-o fermă din județul Tulcea au murit într-un incendiu

Aproape 3.000 de oi dintr-o fermă privată din comuna Baia au murit, marţi după-amiază, în urma unui incendiu izbucnit...

Mureş: Incendiu la o fermă situată între localităţile Ernei şi Icland

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la o fermă situată între localităţile Ernei şi Icland, focul cuprinzând o stivă...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole