2 C
București
vineri, 1 decembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriReprezentanţii a 40 de crame din România, Republica Moldova şi Italia, la...

Reprezentanţii a 40 de crame din România, Republica Moldova şi Italia, la Festivalul de Vin „Hai cu pluta”

Un număr de 40 de crame din trei ţări vor fi prezente, în 28 şi 29 octombrie, la a doua ediţie a Festivalului de Vin „Hai cu pluta”, organizat de somelierul Yvona Mardare.

Potrivit organizatorului, la evenimentul care va avea loc la Centrul de evenimente Agora vor participa reprezentanţii a 40 de crame din România, Republica Moldova şi Italia.

„La acest festival al vinului vor lua parte atât nume cunoscute în această industrie, dar şi oenologi, specialişti în gastronomie şi nu numai. Gustările delicioase vor completa fiecare picătură de vin, transformând-o într-o adevărată simfonie pentru simţuri. Participanţii vor avea posibilitatea să se bucure de o selecţie vastă de vinuri, de la cele autohtone până la varietăţi internaţionale, fiecare cu povestea şi caracteristicile sale unice.

Workshopuri, seminarii şi discuţii cu experţii din domeniu completează programul festivalului, oferind o perspectivă aprofundată asupra lumii vinurilor. Festivalul îşi propune să celebreze tradiţia şi arta vinificaţiei, aducând la un loc producători, cunoscători şi iubitori ai vinului. Evenimentul nu este doar o ocazie de a degusta vinuri de calitate, ci şi un prilej de a învăţa despre istoria licorilor, varietăţile de struguri şi tehnicile de producţie”, a transmis, somelierul Yvona Mardare.

Conform sursei citate, pe lângă vinuri şi distilate, vizitatorii vor putea savura şi produse culinare tradiţionale, într-un cadru în care muzica ambientală va completa atmosfera, transformând festivalul într-o experienţă multisenzorială.

„Pentru cei care sunt noi în universul podgoriilor sau pentru experţii în materie, acest festival este un prilej perfect de a celebra cultura, tradiţia şi pasiunea pentru vin”, a precizat sursa citată.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Ziua mondială a solului: USAMV Cluj-Napoca organizează un eveniment de excepție

Eveniment de excepție în Cluj-Napoca: Ziua Mondială a Solului, 5...
‹ adv ›

Totaluri Agritechnica 2023: 470.000 de vizitatori din 149 de țări au apreciat cele mai noi tehnologii la Hanovra

Cea mai importantă expoziție mondială de tehnică și utilaje agricole, Agritechnica - care a avut loc la centrul expozițional...

FRUIT LOGISTICA 2024: Cerere fără precedent pentru spațiul de expunere. Agrobiznes – partener media regional

FRUIT LOGISTICA, cel mai important târg mondial pentru afacerile cu produse proaspete, va avea loc între 7 și 9...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole