1.2 C
București
vineri, 8 decembrie, 2023

-

HomepageAdvConferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an...

Conferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței „Business-ul Fructelor în Republica Moldova”, cel mai important eveniment național în domeniul fructelor, va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie. Agrobiznes este partener media principal al evenimentului.

Conferința va oferi o oportunitate excelentă de a afla despre cele mai recente tendințe în domeniul fructelor la nivel global și de a stabili contacte cu experți din domeniu.

Scopul: Familiarizarea producătorilor de fructe cu inovații, noi tendințe tehnologice și soluții comerciale pentru toate elementele lanțului valoric al fructelor.

Vorbitori: experți și reprezentanți ai instituțiilor naționale și internaționale de cercetare și a furnizorilor de tehnologii din Moldova, Italia, Olanda, Germania, Polonia și România.

Agenda și tematica sesiunilor sunt întocmite în baza interesului participanților față de subiectele abordate în cadrul edițiilor precedente, consultărilor cu membrii Asociației și co-organizatorul evenimentului, precum și în conformitate cu Programul strategic de marketing și promovare a sectorului de fructe pentru anii 2023-2025. Conferința include paneluri tematice și sesiuni de discuții.

Limbile de lucru ale Conferinței: Română, Engleză, Rusă.

Participanți: estimativ între 200 și 250 de specialiști și administratori ai întreprinderilor pomicole din țară, experți străini, oficiali de rang înalt.

Conferința este un eveniment important pentru sectorul fructelor din Republica Moldova, deoarece oferă o platformă pentru schimbul de informații și idei între producători, experți și oficiali guvernamentali.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Agrinnovator a lansat primul Ghid pentru digitalizarea agriculturii, prima inițiativă de acest gen din Sud-Estul Europei

Joi, 7 decembrie, a avut loc la București lansarea primului Ghid pentru Digitalizarea Agriculturii din România și prima inițiativă...

Inovația strategică susține agricultura rezilientă și producția alimentară

Noile tehnici genomice (NGTs) pot sprijini crearea unor sisteme agricole europene mai durabile și reziliente, conform declarației Teresei Babuscio,...

Tarfin şi Symbiotics Investments încheie un parteneriat pentru finanţarea fermierilor mici şi mijlocii

Tarfin, agri-fintech-ul regional specializat în furnizarea de soluţii avansate de finanţare pentru sectorul agricol, încheie un parteneriat cu Symbiotics...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole