2 C
București
vineri, 1 decembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriBTA: Întâlnire între oficiali din Ministerul bulgar al Agriculturii şi reprezentanţii OCDE

BTA: Întâlnire între oficiali din Ministerul bulgar al Agriculturii şi reprezentanţii OCDE

Secretarii de stat din Ministerul bulgar al Agriculturii, Georgi Toshev şi Tania Georgieva, s-au întâlnit luni la Sofia cu reprezentanţii Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), cu ocazia primei lor misiuni tehnice cu privire la sectorul agricol din Bulgaria, transmite BTA.

Georgi Toshev este responsabil pentru coordonarea generală a activităţilor în cadrul Ministerului Agriculturii cu privire la aderarea Bulgariei la OCDE. Toshev a subliniat că, având în vedere faptul că aderarea la OCDE este o prioritate pentru Bulgaria, a fost asigurată prezenţa unei game largi de reprezentanţi la întâlnirea cu reprezentanţii OCDE, nu doar din cadrul structurilor de stat dar şi din cadrul sectorului privat, al ONG-urilor şi asociaţiilor fermierilor.

Tania Georgieva a precizat că dobândirea de către Bulgaria a statului de ţară membră OCDE este un subiect pentru care există un consens public şi politic. Georgieva şi-a exprimat încrederea că membri misiunii tehnice vor strânge toate informaţiile necesare cu privire la sectorul agricol din Bulgaria.

Pe perioada misiunii, vor fi organizate reuniuni individuale cu reprezentanţi ai organizaţiilor fermierilor şi cercetători din cadrul universităţilor de specialitate.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

COP28: Germania şi EAU promit câte 100 de milioane de dolari pentru un fond climatic

Germania şi Emiratele Arabe Unite s-au angajat să contribuie...
‹ adv ›

Combaterea viermelui mărului fără a dobândi rezistență la insecticide

Viermele mărului - Cydia pomonella L. (Lepidoptera: Tortricidae) este unul dintre cei mai importanți dăunători ai culturii mărului, dar...

Soiuri de prun pentru o perioadă lungă de recoltare

Prunele proaspete devin tot mai cunoscute pe piața europeană prin calitatea și volumul în creștere în fiecare sezon. Unul dintre...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole