2.2 C
București
vineri, 1 decembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriMureş: Zeci de bovine, evacuate în urma unui incendiu care a cuprins...

Mureş: Zeci de bovine, evacuate în urma unui incendiu care a cuprins peste 150 de baloţi de fân

Pompierii şi angajaţii unei ferme din localitatea Cheţani au evacuat, joi, 50 de bovine după izbucnirea unui incendiu de proporţii în apropierea grajdului, care a cuprins peste 150 de baloţi de fân.

„Pompierii Detaşamentului Târnăveni şi Punctului de Lucru Luduş, în colaborare cu SVSU Luduş, intervin în aceste momente cu trei autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi două cisterne cu apă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul a 150 de baloţi de fân depozitaţi în localitatea Cheţani. Incendiul este localizat. Ca urmare a degajărilor mari de fum, dintr-un grajd situat în proximitatea baloţilor incendiaţi au fost evacuate în siguranţă 50 de bovine, relocate într-un alt adăpost de acest gen. Echipajele acţionează în continuare pentru lichidarea incendiului”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Potrivit ISU Mureş, echipajele au acţionat pentru localizarea incendiului şi pentru înlăturarea pericolului de propagare a acestuia, nefiind înregistrate victime. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Incendiu la o fermă din Brăila, aproximativ 190 de animale au ars

Aproximativ 190 de animale au ars într-un incendiu izbucnit,...
‹ adv ›

Aproape 3.000 de oi dintr-o fermă din județul Tulcea au murit într-un incendiu

Aproape 3.000 de oi dintr-o fermă privată din comuna Baia au murit, marţi după-amiază, în urma unui incendiu izbucnit...

Mureş: Incendiu la o fermă situată între localităţile Ernei şi Icland

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la o fermă situată între localităţile Ernei şi Icland, focul cuprinzând o stivă...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole