2 C
București
vineri, 1 decembrie, 2023

-

HomepageAdvZiua Culturilor Fixatoare de Azot 2023: O oportunitate de a afla despre...

Ziua Culturilor Fixatoare de Azot 2023: O oportunitate de a afla despre cele mai noi tehnologii

Culturile fixatoare de azot au o importanță deosebită pentru agricultură, contribuind semnificativ la îmbunătățirea fertilității solului. Pe 29 septembrie, la Ferma AgroChirnogi din comuna Chirnogi, județul Călărași, va avea loc ediția din acest an a evenimentului Ziua Culturilor Fixatoare de Azot.

În cadrul evenimentului, vor fi discutate cele mai noi tehnologii utilizate în culturile fixatoare de azot, în acord cu cerințele europene. De asemenea, va fi organizată o discuție despre inovație și progres în culturile fixatoare de azot irigate.

Vor participa specialiști din domeniul agriculturii, reprezentanți ai companiilor care furnizează soluții tehnice privind cultura de soia, producători de utilaje agricole, sisteme de irigații și mulți alții.

Acest eveniment este o oportunitate excelentă pentru fermieri, specialiști din domeniul agriculturii și alte persoane interesate de agricultură să afle despre cele mai noi tehnologii și tendințe în culturile fixatoare de azot.

Toți doritorii sunt așteptați în câmp începând cu ora 10:00. Intrarea este liberă.

Eveniment organizat de – FAPPR – Mândru că sunt fermier, Ferma AgroChirnogi, Maria Group. Partener Principal – Corteva Agriscience. Agrobiznes asigură promovarea evenimentului.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

BERD acordă un împrumut de 14,5 milioane euro către Compania de Apă Olt SA

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) sprijină îmbunătăţirea...

Corteva anunță fermierii campioni la floarea-soarelui din vestul țării

Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de...

Start-up-ul românesc Peelhy a câștigat faza regională a competiției BASF Innovation Hub

Start-up-ul românesc Peelhy a câștigat faza regională a competiției BASF Innovation Hub pentru un viitor sustenabil, organizată pentru Europa...

DN AGRAR obține o cifră de afaceri de 116 milioane de lei și dublează profitul net la 22 milioane de lei în primele 9...

DN AGRAR Group (BVB: DN), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, cu producție de lapte de vacă...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole