9.7 C
București
sâmbătă, 2 decembrie, 2023

-

HomepageAdvMarcoser - importatorul și distribuitorul exclusiv al ISI Sementi în România 

Marcoser – importatorul și distribuitorul exclusiv al ISI Sementi în România 

Marcoser este o companie din România specializată în servicii de consultanță horticolă și distribuție de produse pentru cultivatorii de legume. Această companie pune un accent puternic pe inovație și dezvoltare continuă, fiind mereu în căutarea celor mai bune soluții și produse pentru a răspunde nevoilor fermierilor. 

Odată cu stabilirea noii colaborări cu ISI Sementi, unul dintre cei mai renumiți producători de semințe din Italia, Marcoser își extinde gama de produse și servicii oferite fermierilor din  România.

ISI Sementi are o istorie bogată și o reputație excelentă în ceea ce privește calitatea semințelor de legume pe care le produce. Compania produce o gamă largă de produse, de la semințe de tomate, de ceapă, la semințe de salată verde și de plante aromatice și condimentare.

Prin colaborarea cu ISI Sementi, Marcoser își consolidează poziția de lider în furnizarea de servicii și produse pentru cultivatorii de legume din România. Produsele ISI Sementi sunt disponibile acum în magazinul fizic și online și prin intermediul rețelei de distribuție a Marcoser, oferind fermierilor acces la semințele de cea mai bună calitate și cele mai noi tehnologii din domeniu.

Echipa de specialiști Marcoser este mereu disponibilă pentru a oferi sfaturi și informații despre cele mai bune practici agricole și despre tehnologiile și produsele cele mai recente din domeniu.

Fermierii care colaborează cu Marcoser beneficiază de servicii personalizate și  soluții adaptate nevoilor lor specifice, ajutându-i să obțină cele mai bune rezultate din culturile lor. 

În concluzie, prin intermediul acestei noi colaborări cu Isi Sementi, Marcoser își demonstrează angajamentul continuu față de inovație și dezvoltare, și își consolidează poziția importantă în industria horticolă din România.

Marcoser
Marcoser
Marcoser - lider pe piața din România în consultanța în agricultură și furnizarea unei game largi de produse pentru legumicultori.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

BERD acordă un împrumut de 14,5 milioane euro către Compania de Apă Olt SA

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) sprijină îmbunătăţirea...

Corteva anunță fermierii campioni la floarea-soarelui din vestul țării

Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de...

Start-up-ul românesc Peelhy a câștigat faza regională a competiției BASF Innovation Hub

Start-up-ul românesc Peelhy a câștigat faza regională a competiției BASF Innovation Hub pentru un viitor sustenabil, organizată pentru Europa...

DN AGRAR obține o cifră de afaceri de 116 milioane de lei și dublează profitul net la 22 milioane de lei în primele 9...

DN AGRAR Group (BVB: DN), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, cu producție de lapte de vacă...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole