1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageBlogRecord pe agrobiznes.ro și agrobiznes.md: Circa 650 de mii de vizitatori unici...

Record pe agrobiznes.ro și agrobiznes.md: Circa 650 de mii de vizitatori unici în martie

Agrobiznes își întărește în mod constant poziția în cadrul agricultorilor și specialiștilor din sectorul agricol din România și Republica Moldova. În luna martie, ambele portaluri au cunoscut cele mai semnificative creșteri ale audienței lor.

Agrobiznes.ro a atras luna trecută 291.861 de vizitatori unici și 806.414 de afișări de pagini. Aceasta reprezintă a treia lună consecutivă în care audiența site-ului experimentează o creștere constantă. Popularitatea Agrobiznes.ro se consolidează, transformându-se într-o resursă tot mai apreciată și căutată de publicul interesat de agricultură.

Agrobiznes.md, cel mai mare portal de știri și informații din domeniul agriculturii din Republica Moldova, a stabilit un nou record de trafic în luna martie 2023. Platforma a acumulat un număr de 355.740 de cititori unici și 537.562 afișări de pagină în această perioadă.

„Această creștere se datorează în mare parte eforturilor constante de a oferi informații relevante și actualizate despre piața agricolă, precum și colaborării cu experți și fermieri din România și Moldova pentru a dezvolta articole care să răspundă nevoilor cititorilor”, a declarat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Agrobiznes investește în permanență în dezvoltarea de noi servicii și funcționalități pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a-și extinde audiența. Acest lucru include și o serie de campanii de promovare și parteneriate cu organizații relevante din sectorul agricol din România și Moldova.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AgroMeteo: Codul galben de vânt puternic pentru litoral şi Delta Dunării

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit, până la ora...
‹ adv ›

AAC: În condiţii legale clare, noile tehnici genomice ar putea reprezenta o oportunitate pentru fermierii români

Alianţa pentru Agricultură şi Cooperare (AAC) nu se opune progresului tehnologic dar consideră că există o serie de chestiuni...

Statele OPEC fac presiuni împotriva unui acord care să vizeze eliminarea combustibililor fosili la COP28

Statele membre ale Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) fac presiuni împotriva încercărilor de a include expresia „eliminarea combustibililor...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole