1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriVIDEO. Conferința AgTech Moldova transmisă LIVE: soluții inovatoare pentru digitalizarea agriculturii

VIDEO. Conferința AgTech Moldova transmisă LIVE: soluții inovatoare pentru digitalizarea agriculturii

Peste 250 de participanți au luat parte marți, 14 martie, la Chișinău, la evenimentul anual organizat Conferința AgTech 2023, dedicat digitalizării agriculturii și inovării în acest sector. Evenimentul este organizat de Agrobiznes pentru al 4-lea an consecutiv, iar în acest an în calitate de co-organizatori au fost proiectele USAID PCRR, OPTIM și Tekwill.

Conferința a reunit experți și lideri din industria agricolă pentru a discuta cele mai recente tendințe și soluții inovatoare în agricultură. Evenimentul a oferit o platformă pentru împărtășirea de perspective și experiențe din industria agricolă și pentru a discuta provocările și oportunitățile în ceea ce privește digitalizarea acesteia.

Agenda conferinței a inclus prezentări, discuții și dezbateri despre subiecte relevante din domeniu și anunțarea lansării de servicii și produse noi disponibile pe piața Moldovei. De asemenea, evenimentul a inclus o zonă special amenajată pentru expoziții, unde participanții au putut interacționa cu partenerii evenimentului și au obținut informații suplimentare despre oportunitățile de finanțare a inițiativelor digitale și despre serviciile de optimizare a activității.

Conferința AgTech a reunit oameni de afaceri, investitori și specialiști în tehnologie agricolă, oferindu-le oportunitatea de a împărtăși idei și de a construi parteneriate în vederea dezvoltării unui sector agricol mai sustenabil și mai eficient din punct de vedere tehnologic.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

MIPE a folosit roboți RPA Tailent pentru a evalua cereri de finanțare depuse de IMM-uri

Tailent, o companie românească de tehnologie RPA, a furnizat...
‹ adv ›

Ziua mondială a solului: USAMV Cluj-Napoca organizează un eveniment de excepție

Eveniment de excepție în Cluj-Napoca: Ziua Mondială a Solului, 5 Decembrie 2023Într-o lume în continuă evoluție, unde resursele naturale devin...

Inovație în agricultură: Detectarea rapidă a sănătății solului, în doar 5 minute, cu ajutorul AI

Compania PES Technologies din Marea Britanie lucrează la dezvoltarea unui dispozitiv electronic avansat care are capacitatea de a detecta...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole