-0.2 C
București
vineri, 8 decembrie, 2023

-

HomepageAdvSpecialişti din 13 ţări participă, miercuri, la Romanian Agri Trade Summit

Specialişti din 13 ţări participă, miercuri, la Romanian Agri Trade Summit

Peste 400 de specialişti din 13 ţări participă, miercuri, la evenimentul internaţional Romanian Agri Trade Summit, organizat la Bucureşti.

Potrivit organizatorilor, în cadrul sesiunii de deschidere sunt aşteptaţi să susţină discursuri: Nicolae Ciucă – premierul României, Janusz Wojciechowski – comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Mircea Geoană – secretar general adjunct al NATO, Alicia Hernandez – regional agricultural counselor, USDA, Achim Irimescu – ministru plenipotenţiar la Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană, şi Sorin Moise – secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Agrobiznes este partener media al evenimentului.

Romanian Agri Trade Summit pune în discuţie teme actuale stringente pentru Agribusiness în cadrul panelurilor şi sesiunilor de prezentare, care vor crea cadrul propice unui dialog complex între analişti de renume, autorităţi şi jucători majori din piaţa agricolă locală şi internaţională.

Evenimentul este organizat de AGRIColumn şi Godmother şi combină în aceeaşi zi sesiuni de paneluri de discuţii pe teme de impact în domeniu, cu o secţiune extinsă de expoziţie şi zone dedicate pentru discuţii de business 1 la 1.

AGRIColumn este un furnizor de servicii complexe şi complete în România şi în ţările riverane Dunării.

Raportul AGRIColumn este folosit ca instrument de lucru de companii din România, Serbia, Ungaria, Bulgaria şi Turcia şi utilizat ca mediu de informare corectă de către Guvernul României, instituţia prezidenţială şi Ministerul Agriculturii.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Inovația strategică susține agricultura rezilientă și producția alimentară

Noile tehnici genomice (NGTs) pot sprijini crearea unor sisteme...

Tarfin şi Symbiotics Investments încheie un parteneriat pentru finanţarea fermierilor mici şi mijlocii

Tarfin, agri-fintech-ul regional specializat în furnizarea de soluţii avansate de finanţare pentru sectorul agricol, încheie un parteneriat cu Symbiotics...

Adama România lansează o nouă campanie de comunicare

ADAMA Agricultural Solutions, unul dintre cei mai importanți furnizori globali de soluții pentru protecția plantelor care combat buruienile, insectele...

Corteva anunță fermierii campioni la floarea-soarelui din vestul țării

Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole