-0.1 C
București
joi, 7 decembrie, 2023

-

HomepageAdvVIDEO. Boxpaleții Europlast permit reducerea costului pentru energie la depozitare

VIDEO. Boxpaleții Europlast permit reducerea costului pentru energie la depozitare

De peste 20 de ani, compania Europlast – una dintre companiile de top din industria procesatoare a maselor plastice din Europa, asigură sectorul agroindustrial cu soluții de calitate premium la capitolul depozitare temporară a produselor, una dintre care fiind boxpaleții Europlast.

Datorită tehnologiilor inovative implementate, boxpaleții Europlast au o durabilitate deosebită, de 15-20 de ani, iar garanția pentru aceștia este de 5 ani.

Mai mult, boxpaleții Europlast pot fi stivuiți între 15-18 bucăți pe o singură stivă, la depozitarea pe suprafețe plane.

Iar pentru a ajuta producătorii să-și reducă costurile la păstrarea producției, boxpaleții Europlast au orificii de ventilație suplimentare ce ajută la grăbirea procesului de aerare, respectiv, reduce costurile pentru energie electrică în depozitele cu atmosferă controlată.

Mai multe detalii despre boxpaleții Europlast aflați din următorul videou sau accesând europlast.com.ro. Tel. 0359 410 104 / 0728 976 323 / 0728 976 322.

Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Expert în agricultură

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Inovația strategică susține agricultura rezilientă și producția alimentară

Noile tehnici genomice (NGTs) pot sprijini crearea unor sisteme...

Tarfin şi Symbiotics Investments încheie un parteneriat pentru finanţarea fermierilor mici şi mijlocii

Tarfin, agri-fintech-ul regional specializat în furnizarea de soluţii avansate de finanţare pentru sectorul agricol, încheie un parteneriat cu Symbiotics...

Adama România lansează o nouă campanie de comunicare

ADAMA Agricultural Solutions, unul dintre cei mai importanți furnizori globali de soluții pentru protecția plantelor care combat buruienile, insectele...

Corteva anunță fermierii campioni la floarea-soarelui din vestul țării

Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole