9.9 C
București
duminică, 3 decembrie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriSuceava: Un depozit de animale şi 100 de kilograme de furaje, distruse...

Suceava: Un depozit de animale şi 100 de kilograme de furaje, distruse de un incendiu la Gura Humorului

Un depozit de animale şi 100 de kilograme de furaje au ars şi trei gospodării au fost grav afectate de un incendiu izbucnit în Gura Humorului, vineri, din cauza focului deschis în spaţii închise, a informat ISU Suceava.

Militarii Gărzii de Intervenţie Gura Humorului şi cei ai detaşamentelor Câmpulung Moldovenesc şi Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în oraşul Gura Humorului.

La sosirea echipajelor ardea generalizat o construcţie din lemn, iar un adăpost de animale şi depozitul de furaje au ars pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Sursa citată a precizat că flăcările s-au extins şi la alte două proprietăţi care au fost afectate parţial.

La prima dintre acestea au ars peretele unor anexe construite din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi şi circa 100 de kilograme furaje.

La a doua gospodărie au ars acoperişul şi podul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, s-au degradat pereţii locuinţei, elemente de mobilier, elemente de tâmplărie şi alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnirea incendiului a fost focul deschis în spaţii închise.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Incendiu la o fermă din Brăila, aproximativ 190 de animale au ars

Aproximativ 190 de animale au ars într-un incendiu izbucnit,...
‹ adv ›

Aproape 3.000 de oi dintr-o fermă din județul Tulcea au murit într-un incendiu

Aproape 3.000 de oi dintr-o fermă privată din comuna Baia au murit, marţi după-amiază, în urma unui incendiu izbucnit...

Mureş: Incendiu la o fermă situată între localităţile Ernei şi Icland

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la o fermă situată între localităţile Ernei şi Icland, focul cuprinzând o stivă...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole