9.9 C
București
duminică, 3 decembrie, 2023

-

HomepageAdvAgroland a inaugurat primul magazin Mega din judeţul Olt

Agroland a inaugurat primul magazin Mega din judeţul Olt

Grupul Agroland (indice bursier AG) intră pe piaţa din Balş, prin deschiderea primului magazin din oraş, în urma unei investiţii de 150.000 euro, în care nu sunt incluse stocurile de marfă, potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES.

Agroland Mega Balş este situat în centrul oraşului, în incinta Joy Retail Parc, singurul parc comercial din oraş, deschis publicului joi, 18 noiembrie.

Acesta este cel de-al unsprezecelea magazin Mega inaugurat de Agroland, în 2021. Reprezentanţii reţelei Agroland au în plan ca, până la sfârşitului acestui an, să mai deschidă un magazin Agroland Mega, în Bârlad (judeţul Vaslui).

Cel mai nou magazin Mega din reţea ocupă 423 metri pătraţi, dintre care 351 mp sunt destinaţi magazinului propriu-zis, iar 72 sunt utilizaţi pentru depozitarea mărfii.

Agroland Mega Balş are o ofertă variată, care cuprinde circa 3.000 de produse, din gamele deja cunoscute:

  • produsele pentru grădină;
  • produse destinate animalelor de companie;
  • produse pentru hobby farming, casă şi gospodărie.

Cu ocazia inaugurării, cumpărătorii vor beneficia de numeroase oferte speciale şi promoţii, în special pe segmentul de grădinărit şi îngrijire a animalelor de companie.

Fondatorii reţelei estimează pentru acest magazin un trafic mediu zilnic de aproximativ 150 – 250 de persoane şi vânzări în valoare de peste 600.000 euro, în primul an de activitate. Se estimează că Agroland Mega Balş va începe să genereze profit din 2022.

„Suntem încântaţi că am deschis al unsprezecelea magazin Agroland Mega din 2021 şi că această inaugurare a avut loc în Balş, un oraş unde aveam un magazin tradiţional de 80 mp cu rezultate foarte bune, dar care nu permitea dezvoltarea. Ne doream de mai mult timp să deschidem un magazin cu suprafaţă mare şi acum ni s-a oferit oportunitatea. Am convingerea că locuitorii din Balş şi împrejurimi vor adopta foarte rapid conceptul Pet & Garden, pe care ne concentrăm acum, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalte magazine Mega pe care le-am deschis anul acesta. Acest concept este cel mai dinamic în Europa de Vest, la nivelul retailului specializat, iar obiectivul nostru este ca, până la finele lui 2022, să atingem numărul de 30 de magazine Mega deschise, iar astfel să devenim cel mai important jucător din regiune”, a afirmat Horia Cardoş, fondator şi director general al Agroland.

Fondatorul celei mai extinse reţele de retail agricol din România consideră că gamele destinate animalelor de companie şi grădinăritului se vor menţine la acelaşi nivel şi în ultimul trimestru din 2021, nefiind afectate de restricţiile generate de pandemie.

„Anul acesta a fost foarte bun din punct de vedere al preţului cerealelor şi al producţiei şi văd cu bucurie că micii fermieri şi antreprenorii români din agribusiness sunt tot mai dedicaţi afacerilor lor”, a mai punctat Horia Cardoş.

Conceptul Agroland Mega este unic în România, a fost lansat în 2017, şi se referă la magazine specializate, cu produse dedicate grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie şi hobby farming-ului, având o suprafaţă mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiţionale.

Agroland este cea mai mare reţea de magazine cu produse pentru gardening, pet care şi hobby farming din România, are capital 100% românesc şi a fost fondată în 1997, la Timişoara, de antreprenorul Horia Cardoş.

În prezent, reţeaua Agroland are peste 250 de magazine, localizate în 29 de judeţe, şi peste 2.200.000 de clienţi an.

Printre produsele comercializate se află: produse pentru grădinărit – seminţe, material săditor, fertilizanţi, echipamente, hrană şi accesorii pentru animale de companie, precum şi pui de o zi, furaje echipamente pentru ferme mici şi medii, – şi hrană şi accesorii pentru animale de companie.

Grupul Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 38,4 milioane de euro, la finele lui 2020, şi are peste 300 de angajaţi. 

Agroland Agribusiness
Agroland Agribusinesshttps://agribusiness.agroland.ro
Agroland Agribusiness, companie antreprenorială românească, parte a grupului Agroland, specializată în vânzarea de inputuri pentru agricultură.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

BERD acordă un împrumut de 14,5 milioane euro către Compania de Apă Olt SA

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) sprijină îmbunătăţirea...

Corteva anunță fermierii campioni la floarea-soarelui din vestul țării

Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de...

Start-up-ul românesc Peelhy a câștigat faza regională a competiției BASF Innovation Hub

Start-up-ul românesc Peelhy a câștigat faza regională a competiției BASF Innovation Hub pentru un viitor sustenabil, organizată pentru Europa...

DN AGRAR obține o cifră de afaceri de 116 milioane de lei și dublează profitul net la 22 milioane de lei în primele 9...

DN AGRAR Group (BVB: DN), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, cu producție de lapte de vacă...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole