3.9 C
București
miercuri, 6 decembrie, 2023

-

HomepageAdvINDAGRA 2021: Trei variante posibile de organizare a evenimentului în acest an

INDAGRA 2021: Trei variante posibile de organizare a evenimentului în acest an

Târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 27-31 octombrie 2021, în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B1 precum și platformele exterioare.

INDAGRA – un nou început!

  • Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticolturii, horticolturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.
  • INDAGRA reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea INDAGRA, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

În aceeași perioadă cu INDAGRA, au loc alte târguri cu tematică complementară:  INDAGRA FOOD Târg internațional pentru industria alimentară; PACK SHOW – Expoziție pentru industria ambalajelor.

INDAGRA este divizat în sectoare stricte, având o tematică vastă:

Sisteme irigații, sere, solarii, material săditor, semințe îngrășăminte, viticultură, silozuri, mașini utilaje și echipamente agricole, utilaje și echipamente pentru zootehnie, furaje, nutrețuri combinate și creșterea animalelor și păsărilor, laboratoare, echipamente de lucru, aparatura, produse de uz veterinar, finante, consultanta, organisme de certificare, presa de specialitate.

Plus valoare la INDAGRA!

Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și va pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente. Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentului și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională.

Ținând cont de deciziile autorităților privind reglementările din domeniul organizării de evenimente, târguri și expoziții, organizatorii au trei variante posibile de organizare a INDAGRA 2021. Pentru mai multe detalii accesați următorul link.

Lilia Nicuriuc
Lilia Nicuriuc
Staff Editor

1 COMENTARIU

  1. Targul asta se incepea cu o luna inainte si abia se construia,acum de cand Romexpo a concediat 100 de muncitori se va duce targurile dracu cu tot cu ccr

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Fermierii francezi vor fi protejaţi de plângerile vecinilor printr-o lege nouă

Parlamentul francez a adoptat o lege care îi protejează...

Burduja: România e pregătită să joace un rol de lider în efortul global privind triplarea capacităţii de producţie a energiei regenerabile

România este pregătită să joace un rol de lider în efortul global privind triplarea capacităţii mondiale de producţie a...

Adama România lansează o nouă campanie de comunicare

ADAMA Agricultural Solutions, unul dintre cei mai importanți furnizori globali de soluții pentru protecția plantelor care combat buruienile, insectele...

Marii producători de lactate anunţă că se aliază pentru a reduce emisiile de metan

Şase dintre cele mai mari companii de lactate din lume vor începe în curând să dezvăluie care sunt emisiile...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole